Εκδηλώσεις Πολιτισμού

Υλοποιούμε την GRecoACTE (Art and Cultural Tourism Event) που είναι ένα εγχείρημα το οποίο ανοίγει νέες προοπτικές για το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας και αποτελεί ένα καινοτόμο παράδειγμα διακρατικής σύνδεσης και φιλίας μεταξύ των λαών.

Πρόκειται για μια διεθνή γιορτή συνεύρεσης ατόμων με κοινό ενδιαφέρον τον βιώσιμο τουρισμό, ένα πρωτοπόρο και ολιστικό γεγονός βιωματικής εμπειρίας, αλλά και μια ετήσια συνάντηση ανθρώπων της τέχνης, του πολιτισμού και του τουρισμού. Ένα πολυδρώμενο φεστιβαλικού χαρακτήρα στον ανοιχτό χώρο το οποίο ενισχύει το ταξιδιωτικό προϊόν και προβάλλει νέους τουριστικούς προορισμούς. Προτάσσει τις εικαστικές και εκφραστικές τέχνες ως εργαλεία ανάδειξης και αναβίωσης των κρυμμένων θησαυρών κάθε περιοχής.

Η VivArte διοργανώνει την GRecoACTE ώστε να εδραιώσει ένα νέο πλαίσιο και μία διαφορετική προσέγγιση στον ορισμό του πολιτιστικού τουρισμού. Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο της διακρατικής μετακίνησης τουριστών, μετατρέποντας τους από καταναλωτές της μάζας σε υπεύθυνους περιηγητές ανταλλαγής ιδεών και βιωματικών εμπειριών πολιτισμικής αλληλεπίδρασης.

Ελληνικα