Τα τμήματα

Σας καλωσορίζουμε στα τμήματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης της VivArte

Η διδασκαλία της τέχνης και γενικότερα η μύηση στο πολιτισμό αποτελεί για μας πεδίο έρευνας και δημιουργίας.
Η VivArte παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και δράσης για ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΛΥΠΤΙΚΗ, ΕΣ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Τα προγράμματα μας είναι εξατομικευμένα και εστιάζουν στις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου.
Οι συμμετέχοντες με την βοήθεια εισηγητών εξοικειώνονται με τις τεχνικές, επιλέγουν θεματικά workshops και υλοποιούν τα δικά τους ερευνητικά concepts. Υπάρχουν μαθήματα για αρχάριους (Α’ κύκλος) και εργαστήρια στα οποία η θεματολογία αφορά όσους έχουν ήδη κάποια εμπειρία (Β’ κύκλος).

Παράλληλα με την επιμόρφωση, στόχος μας είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να εκφράζουν συναισθήματα και σκέψεις, να αναπτύξουν ένα εικαστικό γλωσσάρι, αποκτώντας κρίση και αυτοπεποίθηση. Μετά το πέρας του Β’ κύκλου, τα μέλη μπορούν να συμμετάσχουν σε εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, αν το επιθυμούν.
Την λειτουργία των προγραμμάτων επιμελείται η Ισπανίδα ζωγράφος Sandra Pons Carreras.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο σταθμό του μετρό «Ακρόπολη», σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον με καφέ, τσάι και δημιουργική επικοινωνία
• Τα προγράμματά του Β κύκλου προσαρμόζονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των συμμετεχόντων ώστε να μπορούν να υλοποιούν τις δικές τους προτάσεις, ιδέες και ανησυχίες

Ελληνικα